Ketjunkiristin

Rohloff ketjunkiristin on jousikuormitteinen laite, joka ylläpitää ketjun kireyttä yksittäisvetolinjajärjestelmässä. Kiristintä tulisi käyttää SPEEDHUB 500/14:n kanssa, kun vaakasuoraa säätömahdollisuutta takanavalle ei ole, tai takajousitetuissa järjestelmissä, joissa etäisyys alakannattimen ja taka-akselin välillä on muuttuva. Rohloff ketjunkiristin on erinomainen valinta, kun haluat muuttaa nykyisen ratasjärjestelysi yksittäisvetolinjaksi (kuten SPEEDHUB 500/14 tai singlespeed). 

Luotettava Rohloff ketjunkiristin on helppo asentaa, se vain liitetään olemassaolevan vaihteenvalitsimen tilalle runkoon. Välilevyillä hoidetaan sivuttaissuuntainen kohdistus. Kiristintä ei tarvitse irrottaa rungosta takapyörän poistamiseksi. Ketjunkiristin joustaa taakse, kun pyörä irrotetaan takahaarukasta. Rohloff ketjunkiristimellä on kymmenen ketjulenkin kiristyskapasiteetti, joka on riittävä laajaliikkeisimmille takajousituksille. 

Neuvo: Jos olet tarkkailet pyörän painoa, kannattaa tutustua Rohloff downhill -ketjunkiristimeen.

Huom.: 
7 mm ohuempi takahaarukanpää ja 13-hampaisen rattaan käyttö (ketjulinja 58 mm) vaatii pidempää ketjunkiristimen asennusruuvia. Sellainen on saatavilla erikseen (tuotenro. 8255). 

Standard Rohloff Chain Tensioner.
Standard Rohloff Chain Tensioner.
Standard chain tensioner mounted.
Standard chain tensioner mounted.