Ryde

Logo RYDE your world.

Jos etsit vankkaa vannetta, suosittelemme Rigida/Ryde ANDRA -vanteita. Nämä vanteet on suunniteltu erityisesti sopimaan suurihalkaisijaisiin napoihin, kuten Rohloff Speedhub tai Schmidtin SON / SONdelux, ja ne on tarkoitettu kovaan käyttöön.

Ei ole väliä ajatko päivittäisiä työmatkoja kuntoilu mielessäsi vai maailman ympäri! Rigida/Ryde ANDRA -vanne ei jätä pulaan. ANDRAlle on pikkujuttu selvitä viikoittaisista kauppamatkoista tai suuresta määrästä matkatavaroita ja raskaasti lastatusta peräkärrystä maailmanvalloitusmatkallasi.


Kuva: Angle between nipple and spoke in rim

Ongelma!

Kiekon geometria on muuttunut napojen kasvettua halkaisijaltaan ja vanteen profiilien syvennyttyä. Niiden seurauksena pinnat ovat lyhyempiä ja pinnan kulma vanteen ja navan välillä on suurempi. Näiden seikkojen tuoma suurempi jännitys voi johtaa pinnan/nippelin huonoon linjaan sekä pinnojen rikkoutumiseen vanteen lähellä.

 
Picture: Rigida Ryde Andra rims and perfect spoke nipple angle

Ratkaisu

tähän ongelmaan löytyy Rigidan kehittelystä. Andra-vanteessa pinnan reiät on porattu tiettyyn kulmaan ja syvennykset tehty sopivaksi pinnan lopulliseen asettumissuuntaan nähden. Tästä on etua nippelille, joka voi toimia pallonivelen tavoin, jolloin pinna ja nippeli mukautuvat automaattisesti pinnan menosuuntaan ja saavuttaa näin täydellisen linjan.

Internal Dimpling (ID)

  • parantaa pinnojen/nippeleiden linjaa isonapaisissa kiekoissa, välttäen pinnojen rikkoutumisen
  • parantaa isonapaisten kiekkojen tukevuutta kuten sähköpyörissä/pyörissä, joissa on iso sisäinen vaihteisto tai vaihdenapa (kuten Rohloff Speedhub).
  • erinomainen ratkaisu kovassa käytössä oleviin pyöriin
  • parantaa pinnojen risteyskohtaa kiekoissa, joissa on iso napa
  • Internal Dimpling on Rigidan/Ryden patentoitu design

Carbide Supersonic (CSS)

Jos haluat ajella huolettomasti todella pitkään - silloin kannattaa investoida Rigidan/Ryden Andra CSS -vanteisiin!
Miksi? - lukaise tämä:

  • korkeinta laatua ihanteelliseen jarrutukseen (samankaltainen kuin Mavic Ceramic)
  • lähes ikuisesti kestävät sivut
  • ihanteellinen jarrutus märällä kelillä
  • CSS on Rigidan/Ryden patentoitu design

Huom!: Andra CSS -vanteita käytettäessä vaaditaan erityiset jarrupalat!
Valmistajia esim. Magura ( HS 11 ja HS 33), Koolstop, Swiss Stop, BBB

 

Tekninen kuvaus Rigida/Ryde CSS-teknologiasta 

CSS tulee sanoista Carbide Supersonic System.
Tämä systeemi huolehtii siitä, että jarruteho on ihanteellinen märällä tiellä sekä se vähentää tiesuolan talvella aiheuttamaa kulumista. Käsittelyssä käytetään karbidijauhetta, jota valmistetaan juuri tätä tarkoitusta varten. Näin estetään, ettei vesi pääse jarrupinnan läpi ja käy kiinni vanteeseen ja siten vähennä pitoa. Karbidipinnan tulee aina täyttää paralleliteettinormin (< 0,08 mm) koko vanteen jarrupinnalla.