Weber

Kuva: Weber Products Logo

Weber-peräkärryt

Vuodesta 2007 olemme tuoneet maahan luotettavia Weberin peräkärryjä.

Weber on hankkinut imagonsa korkealla laadulla sekä helppokäyttöisyydellä, kuten Saksassa on yleensä tapana.

Alusta

Vuodesta 1985 Weber on omistautunut kehittämään korkealaatuisia ja kekseliäitä tuotteita ihmisille, jotka pyöräilevät. Nyt, yli 20 vuotta myöhemmin, paljon on muuttunut.
Silti yksi on pysynyt samana koko kehityksen ajan: Weberin pyrkimys suunnitella älykkäitä tuotteita, joissa huomioidaan turvallisuus sekä kestävyys.

1992

Ritschie1 tuli markkinoille. Sen silloiset innovatiiviset ominaisuudet tulivat esiin – ja ovat yhä – standardina monissa muissa peräkärryissä:
Kolmikerroksinen alumiinirunko ja ensimmäinen jousitettu lastenkuljetuskärry lisäämään turvallisuutta ja mukavuutta. Uutta oli niinikään kaksiosainen kiinnityssarja sekä touring top (kova kansi) lastenkuljetuskärryn muuntamiseksi tavarakärryksi.

 

 

1997

Ritschie²:n esittely.

Jälleen monta uutta ideaa, kuten ensimmäinen jarrusysteemi lastenkuljetuskärryyn, sarjatuotantoon sopivaksi. Vuodesta 1997 on ollut käytössä myös 5-piste-turvavyö lapsivarmalla lukituksella sekä myös muihin lastenkuljetuskärryihin sopiva Weber vauvakaukalo.

Ensimmäisen Skater-setin ja kolmannen, täysin funktionaalisen pyörän avulla (esiteltiin v. 2000) voit myös juosta ja rullaluistella Ritschie²:sta käyttäessäsi.

2003

Monoporter esiteltiin ja se saavutti ISPO Brand New Award -maininnan/palkinnon.

Samana vuonna Weber esitteli Ritschie² SE “Sport Edition” -mallin. Ritschie² BIKER oli suuren "Stiftung Warentest":in voittaja.

 

Paras "yhteys"

Peräkärryjen ja lisävarusteiden ohella Weberin tuotteet kasvattavat suosiotaan niin kuluttajien kuin valmistajienkin piirissä. Ennen kaikkea Weberin kiinnityssysteemi. Vuodesta 2004 Weber on ollut maailman ensimmäinen valmistaja, joka tarjoaa täyden valikoiman kiinnityssysteemeitä kaikille peräkärrytyypeille.

Weberin HitchUp kiinnityssysteemin muuntosetti esiteltiin ensimmäistä kertaa. Sen avulla kaikki tavalliset peräkärryt voidaan varustaa uudelleen, jotta ne sopivat Weber-systeemin kanssa.
Jotkut tunnetut pyöränvalmistajat ovat jo muokanneet runkojaan siten, että niihin voi suoraan kiinnittää Weberin kiinnityssysteemin.

Ympäristö ja vastuullisuus

Weber ei lue tuotteitaan osaksi niihin tuotteisiin, jotka heitetään pois käytön jälkeen. He näkevät tuotteensa enemmänkin laatutuotteina, joiden arvo säilyy. Edelleenkin, Weber keskittyy tietoisesti raaka-aineiden käsittelyyn ja niiden lähteisiin vastuuntuntoisesti.

Tuotannon pysyminen Saksassa on Weberin perusvaatimus laadun tason säilyttämiseksi sekä sosiaaliselle vastuulle.