Monoporter

Kätevä ja urheilullinen

Ennen pyöräretkelle lähtöä on hyvä miettiä, miten matkatavarat on tarkoitus kuljettaa mukana. Pyörälaukkuihin ja reppuihin ei mahdu paljoa tavaraa ja ne ovat usein tiellä. Vaikka tavaravaunu on hyvä vaihtoehto, se on yleensä raskas ja kankea maastossa. Erityisesti näihin tarkoituksiin Weber on kehittänyt Monoporterin, täydelliseksi tavarankuljetuskärryksi kaikenlaisille polkupyörämatkoille.

Monoporter on kapea, siinä on vain yksi rengas eikä se kaadu tiukimmissakaan kurveissa, koska tuplakiinnitys pyörään saa sen nojaamaan taipuisasti mutkissa. Jousitus suojaa taakkaa iskuilta ja varmistaa huomattavasti paremman liikkuvuuden sekä otteen tiehen.

Painaa vähän, kantaa paljon

Pitkillä pyörämatkoilla korkea hyötykuorma yhdistettynä mahdollisimman alhaiseen painoon on erittäin tärkeää. Kiitos erikoismuovien ja painoa säästävän alumiinirungon, Monoporter painaa vain ja ainoastaan 5,75 kg, mutta kestää jopa 25 kg painolastin päällystetyllä, tasaisella tiellä. Maastossa ja kuoppaisilla teillä tavaraa voi lastata 15 kiloa.

Ensiluokkaista laatua

Kaikki metalliosat on valmistettu alumiinista, ruostumattomasta teräksestä tai muusta ruostumattomasta metallista. Muoviosissa Weber käyttää rikkoutumatonta lasikuituvahvistettua nailonmuovia.

Tilansäästäjä

Monoporterin voi taitella matkalaukun kokoiseksi muutamalla helpolla liikkeellä. Siten se mahtuu minkä tahansa auton takakonttiin, sekä menee läpi lentokentällä normaalina matkatavarana.

Tekniset tiedot

Vetopyörän rengaskoko 24 - 28 tuumaa
Kärryn kokonaisleveys 44 cm
Koko taiteltuna (p x l x k) 76 x 44 x 150 cm
Pidentää pyöräyhdistelmää n. 1,5 m
Paino 5,75 kg
Suurin lasti 25 kg asfaltilla ja enintään 15 kg muilla teillä tai polulla

Erikoisuuksia

  • Lukittava Weber CE-kiinnityssarja
  • SnapOn -lukitussysteemi+liinat (2)
  • Vankka alumiinirunko
  • Kestävä jauhemaalaus
  • Jousitus
  • Taiteltava matkalaukkukokoon
  • Saatavana myös tandem-pyöriin ja taittopyöriin

Maailmanympärimatka

Julkistamisensa jälkeen Monoporter on ansainnut runsaasti ylistystä lehdistössä ja se voitti ISPO:n innovaatiopalkinnon Saksassa. Kasvava määrä touring-ammattilaisia, kuten tunnettu extreme-pyöräilijä, Tilmann Waldthaler, luottaa niinikään tähän uutuuteen. Monoporteriin päätyneiden polkupyörälähettien, retkipyöräilijöiden ja kaupunkipolkijoiden määrä on myös nousussa, kiitos kärryn ketterien ominaisuuksien.

Monoporter-pakkauslaukku

Rullaamalla suljettava vesitiivis pakkauslaukku matkatavaroiden suojaamiseen

Tämä vankka, tukevasta materiaalista, huolella valmistettu pakkauslaukku on 100% vesitiivis ja vetoisuudeltaan 80 l. Laukku kiinnitetään Monoporterin kuljetuslavalle SnapOn klik-systeemillä - näin se ei pääse liikkumaan paikaltaan.

Monoporterin kantolaukku

Taitellun Monoporterin kuljettamiseen

Nailonista tehty käytännöllinen laukku Monoporterillesi. Täydellinen matkustamiseen ja varastointiin, vie vain vähän tilaa.

Monoporter reelinki

Lastin turvalliseen kiinnitykseen

Käytännöllinen reelinki Monoporterille, jottei lasti keinahda suuremmassakaan "aallokossa" sivulle. Kun et halua vahingoittaa pakkauslaukkua teräväkulmaisilla kuljetettavilla taakoilla, tulee tämä reelinki avuksi pitämään lastin aisoissa. Reelingin saa taiteltua pienemmäksi säilytystä tai kuljetusta varten ja se mahtuu Monoporterin kanssa säilytyslaukkuun.

CE-kiinnityssarja

Kaksipuolinen kiinnityssarja yksipyöräisille peräkärryille

Monoporterin kiinnittämiseen takahaarukanpäihin nopeasti ja tarkasti: Mono kiinnityssarja. Yhteensopiva kaikkien pyöräkokojen kanssa.

CR-kiinnityssarja

Kaksipuolinen kiinnityssarja ROHLOFF Speedhub vaihdenapaan

Erikoisversio erityisesti Rohloff-vaihdenapojen kanssa käytettäväksi. Kaksoiskiinnike säädettävään Rohloff-haarukanpäähän. Helppo irrottaa erillisruuvillisen kiinnityksen vuoksi.

Bike Station verkkokaupasta löytyy lisää Weber-kiinnityssarjoja Rohloff-vaihdenapoihin.

Weber Pikalinkku

Erikoispitkä (175 mm) akseli pikalukolla Monoporterin kiinnittämiseen silloin, kun tavallinen pikalinkku on liian lyhyt. Tyylikäs muotoilu, teräsakseli, laadukas viimeistely. Kiinnitä tällä pitkällä pikalinkulla polkupyörän peräkärry, kuten Weber Ritschie tai Monoporter, leveämpiin takahaarukanpäihin.

Räätälöi Monoporterisi

Monoporter on muutakin kuin apuväline. Siksi Weber tarjoaa Monoporter Customin 12 eri värivaihtoehdolla!