Ympäristöystävällisempää toimintaa

Bike Station on ottanut tavaksi muistaa myös ympäristöä toiminnassaan.

  • Käytämme kierrätettyjä pakkauksia/pakkausmateriaaleja tilaustoimituksissamme.
  • Myymämme tuotteet ovat pitkäikäisiä ja kestäviä. Ostamalla yhden tuotteen se tuo omistajalleen pitkäaikaisen ilon, eikä päädy pian rikkinäisenä kaatopaikalle ja aiheuta uuden tuotteen hankkimistarvetta.
  • Tuotteen pitkä ikä ja laadukkuus mahdollistaa sen edelleenmyymisen käytettynäkin.
  • Esim. Ritschie-lastenkuljetusperäkärrystä voi muokata tavarankuljetuskärryn kuorta vaihtamalla.
  • Hoidamme liikkumista vaativat asiat pyöräillen aina kun on mahdollista.
  • Käyttämämme sähkö tuotetaan vedestä ja tuulesta.

Joitain esimerkkejä:

- Weber Ritschie: kun kuljetettavat lapset kasvavat isoksi ja alkavat itse pyöräillä - Ritschie voidaan päivittää vaihtamalla alumiinipohjan päälle kova kansi (hard top, Ritschie Touring), jolloin sitä voi käyttää tavarankuljetukseen. Sitä voi myös käyttää ilman kantta (Ritschie Basic).

- Oil of Rohloff: Kun Oil of Rohloff -öljypullosi on tyhjä, voit käydä täyttämässä sen uudelleen kauppiaasi luona 5 l Oil of Rohloff -kanisterista. Näin tuotamme jälleen hieman vähemmän jätettä ja pullon hinta säästyy. Oil of Rohloff -öljy on luonnossa nopeasti biohajoavaa.

- Tuotteemme valmistetaan EU:ssa, jossa työympäristöön sekä ympäristöystävällisempään valmistukseen kiinnitetään enemmän huomiota.

- Kun saat meiltä paketin, älä ihmettele jos pyörän osat on pakattu Muumi-keksipakettiin tai muuhun kierrätyspakkaukseen. smilie