Heikki Siivari

Heikki Siivari

Syntynyt 1984. 
Maantieteen opiskelija Itä-Suomen yliopistosta, Joensuun kampukselta. Harrastuksina juoksu (myös ultra-matkat), hiihto, suunnistus, pyöräily sekä vaeltaminen kesällä ja talvella. 

Heikki otti Bike Stationiin yhteyttä 2011 ja pyysi apua vuodelle 2012 suunnittelemansa pitkän matkan valmisteluun. Tästä näet uudelleen varustellun ajokin

Kesälle 2013 Heikki valitsi Ullmann Magistrale -retkipyörän

Heikin motto: 

Yesterday is history - tomorrow is mystery - present is a gift. 

Heikki aloitti pyörävaeltamisen vuonna 2007 kahden viikon Itävallan pyöräretkellä ja koki lajin heti omakseen. Itävallan upeat vuoristomaisemat sekä hyvät pyöräilyreitit jättivät vahvan jälkensä, jotka houkuttelivat uusiin pyörävaelluksiin. Itävallan matkan jälkeen pyörän kanssa matkaamisesta oli tullut jokavuotinen tapa viettää lomaa.  

Pyörävaeltaminen yhdistää mukavasti matkailun ja vaeltamisen, mikä sopii hyvin maantieteen opiskelijalle. Samalla maisemat vaihtuvat sopivan tiheään. Pyörällä liikkuessa aistii ympäristön monipuolisesti sekä kuljettavat reitit ja kohteet ovat vaihtelevia. Pyörällä matkaaminen on myös ilmastoystävällinen vaihtoehto tutustua eri maihin ja kohteisiin.  

Itävallan jälkeen Heikin retket ovat suuntautuneet ympäri Suomea sekä Pohjois-Norjaa ja Ruotsia. Kesällä 2011 hän lähti toteuttamaan unelmaansa pitkästä pyörämatkasta ja ajoi 99 päivää 20:ssä Euroopan maassa. Matkaa reissussa kertyi hieman yli 14 500 kilometriä! 


Following companies and persons support Heikki
Logo Bike Station Finland
Logo Rohloff AG Germany
Logo Schmidt SON
Logo Ullmann bikes and frames
Logo Herrmans
Logo Uimonen
Logo Humpert Germany